Sporočilo
  • Obvestilo o uporabi piškotkov na spletni strani

    Ta spletna stran uporablja piškotke za autentikacijo, navigacijo in za druge funkcije. Z brskanjem po naši strani se strinjate, da vam lahko naložimo piškotek na vašo napravo.

    Poglej direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Imamo bogat izbor strokovnjakov in umetnikov s katerimi sodelujemo. Navedeni so le sodelavci ali skupine, ki redno sodelujejo z nami:

Tolkalna skupina SToP – slovenski tolkalni projekt
Popestritev dogodka s profesionalno tolkalno skupino, vključeni so lahko tudi artikli stranke: (računalniki, pralni stroji, steklenice, plastične cevi, sodi, kuharski pripomočki, avtomobilski deli). Za stop je vse glasba. Odštekan nastop, koreografija, humor in energija!


Salon lepote Urška
priprava na dogodek, stiliranje, make up, celostna podoba osebe, slavljenca, predhodni tretmaji za odličen izgled z najnovejšimi lepotnimi posegi, lepotno svetovanje.


Frizerski salon GATH
Priprava na dogodek, stiliranje, svetovanje, oblikovanje pričeske, popolna nega, ureditev hostes, manekenk, modelov, priprava na slikanje, korekcije


Čarovnik in balonar
Čarovnija je vsakega otroka nekaj posebnega. Naš čarovnik jih s svojimi triki odpelje v svet, ki ga še ne poznajo. Kako lahko nekaj izgine, se pojavi drugje, iz robčka nastane zajček ali šopek…
Trebušne plesalke
V sklopu tolkalne skupine StoP ali individualno ponujamo krasen izbor orientalskih-trebušnih plesov solo plesalke ali skupine. Vselej izjemna popestritev vašega tematskega, športnega ali poslovnega dogodka.
Trubači
Zanimiva, nenavadna, slovenska zasedba, ki preigrava najrazličnejše melodije od balkanskih, rockerskih, pop in narodnozabavnih na poseben, »trubaški« način. Zabava zagotovljena.


Ter ostali voditelji, DJ-ji, hip-hop plesalci, humoristi, glasbeniki, fotografi, … Odvisno od želja naročnika.