Sporočilo
  • Obvestilo o uporabi piškotkov na spletni strani

    Ta spletna stran uporablja piškotke za autentikacijo, navigacijo in za druge funkcije. Z brskanjem po naši strani se strinjate, da vam lahko naložimo piškotek na vašo napravo.

    Poglej direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Modni dogodki
Prispeval Administrator

Naše izkušnje prirpave modnih revij so bogate. Lahko so nenavadne, lahko so sterilne ali odštekane, iz preteklosti ali prihodnosti. Lahko so celo povsem običajne. Dajte pobudo in nam prepustite izbor modelov, stilistov, frizerjev, umetnikov ličenja, fotografov, vodtiteljev in vsega, kar sodi zraven in dobili boste modno revijo, kot ste si jo želeli!Izdelava "bookov"

- za vas priskrbimo vizažista, stilista in frizerja
- lahko vas posnamemo izdelamo promocijski video ali fotografiramo in izdelamo »book«

SUPERSTYLISH!

Pod brandom SUPERSTYLISH se skriva bogat spekter modno-frizersko-poslovnih dogodkov. Smo organizatorji različnih modnih spektaklov, revij, seminarjev in humanitarnih srečanj. Redno organiziramo "foto session"-e, tečaje kreativnega striženja in friziranja ter modnega ličenja. Sodelujemo s prestižnimi znamkami iz sveta kozmetike, ličenja in mode. K sodelovanju redno vabimo mlade, še neuvljevljene kreatorje, jim pomagamo pri njihovi uveljavitvi in možnosti nastopanja, ter promociji njihovih artiklov.


SUPERSTYLISH & ANGELO SEMINARA

 

Na slovenskem odru smo v novembru 2011 gostili Britanskega frizerja, ANGELA SEMINARO, ki je bil v letih 2007, 2010 in 2012 BRITANSKI FRIZER LETA. ANGELO SEMINARA je dobitnik številnih prestižnih nagrad, sodeluje s številnimi modnimi kreatorji in slavnimi osebnostmi.

Video (1)

Slovenska strokovna javnost ga je prvič videla 13. novembra 2011, na modnem spektaklu SUPERSTYLISH, ki je potekal v Žalcu in ga je organizirala naša agencija.
SUPERSTYLISH je gostil tudi  ostale slovenske frizerje.
Video (2)


Več informacij: www.superstylish.si